Descriere

Hotel Cristal este o constructie noua, moderna, situata in cartierul rezidential: Mamaia Nord – Navodari (partea de nord a statiunii Mamaia), la circa 200 m de plaja si 2 km de centrul Statiunii Mamaia. Hotelul dispune de dotari de calitate, finisaje moderne, servicii bune si nu in ultimul rand, un mare avantaj este dat de faptul ca majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare. Ambianta receptiei si a barului este una moderna dar totodata calduroasa unde puteti servi un cocktail sau cafeaua dimineata. 

Mamaia Nord este zona localizata intre orasul Navodari si Statiunea Mamaia, pe partea cu Marea Neagra. In prezent aceasta zona s-a dezvoltat foarte mult, prin construirea de vile si apartamente de vacanta, de complexe turistice care ofera confort si servicii de calitate la preturi mult mai scazute decat in Statiunea Mamaia. In apropriere gasiti Restaurantul Hanul Piratilor, Complexul Regia Maria, Scoica Land, Tabara de copii Navodari. 

Inotul insemna sanatate si relaxare, pentru armonia interioara a fiecaruia dintre noi. Oaspetii nostri se pot bucura de dimensiunile piscinei care permit inotul profesional. Accesul la Piscina hotelului Cristal este gratuita doar pentru turistii cazati la hotelul Cristal, care vor beneficia in limita disponibilului si de sezlonguri si masute.

 

Evenimente Mamaia- Atractii Mamaia